DIGITALNI DANI PODRŠKE BRUCOŠIMA 2020.

Školska godina 2020/21. počinje drugačije od svih pre pojave pandemije, i naš tim želi da studenti koji počinju svoje studije na Univerzitetu u Beogradu dobiju dodatnu podršku koja će im olakšati da pametno startuju i prevaziđu uobičajene poteškoće na početku studiranja.


Digitalni DANI PODRŠKE BRUCOŠIMA 2020.

Pozivamo sve studente prve godine studija da tokom oktobra posete stranicu Digitalni dani podrške brucošima www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb na kojoj će moći da:

  • Pogledaju video savete i poruke studenata, volontera CzRK
  • Pronađu odgovore na najčešće postavljana pitanja
  • Preuzmu besplatno Priručnik – Vodič za brucoše: „Izazovi na početku studiranja“
  • Saznaju više o dostupnim servisima i programima za razvoj karijere
  • Izvrše registraciju na info mejling listu Centra za razvoj karijere UB radi redovnih obaveštenja i poziva tokom godine

Na Univerzitetu u Beogradu postoji mesto gde možete dobiti informacije, savete, pomoć, podršku i treninge koji će vam omogućiti da spremnije zakoračite u poslovni svet ili da dalje gradite vašu akademsku karijeru.

Centar tokom cele godine organizuje radionice i predavanja o razvoju karijere, grupna i individualna savetovanja po pitanju razvoja karijere.

Programi centra oblikuju se u skladu sa vašim potrebama i savremenim tržištem rada. Neki od naših najuspešnijih programa su: BG praksa, Kadar da budem kadar, Veštine upravljanja karijerom.  

Centar sarađuje sa svim fakultetima Univerziteta u Beogradu, a u poslovnom svetu promoviše studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu kao buduće stručnjake u različitim oblastima rada.


Želimo vam puno sreće tokom studija! Naša vrata su vam uvek otvorena. Pozovite nas na 011/3207419, pišite na centar@razvojkarijere.bg.ac.rs, pratite nas na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn i obavezno posetite povremeno naš sajt.

Tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu