Prijavi se za učešće na studentskom takmičenju “Circle U. Challenge”

 

  • Ako imaš preduzetničkog duha, timski si igrač, misliš da komplementarnost veština i znanja vodi rešenju, veruješ u svoju inovativnost i proaktivnost

  • Interesuje te kreiranje boljeg društva, želiš da pomogneš korporacijama i organizacijama u rešavanju autentičnih poslovnih problema

  • Imaš želju da se pridružiš interdisciplinarnom timu u kreiranju održivih rešenja

nemoj propustiti priliku da se prijaviš za učešće na studentskom takmičenju “Circle U. Challenge”

Sve informacije o takmičenju dostupne su na sajtu Univerziteta u Beogradu: https://bg.ac.rs/en/university/challenge.php

Studenti i timovi studenata mogu se prijaviti do 15. Oktobra 2022. godine.

Circle U. Challenge poziva studente da sarađuju u rešavanju izazova iz stvarnog života, koje predstavljaju neki od pridruženih partnera univerziteta članica kao što su univerzitetske bolnice, lokalne vlasti i dobrotvorne organizacije u gradovima i regionima partnerskih univerziteta Circle U.


Univerzitet u Beogradu postao je 11. septembra 2019. godine član evropske univerzitetske alijanse Serkl Ju (Circle U.). Alijansa se formira u kontekstu Inicijative evropskih univerziteta i razvoja evropskih interuniverzitetskih kampusa koju sprovodi Evropska komisija.

Članice alijanse su, pored Univerziteta u Beogradu, sledeći prestižni univerziteti: Humboltov Univerzitet u Berlinu (Nemačka), Univerzitet u Beču (Austrija), Kings Koledž u Londonu (Velika Britanija), Katolički univerzitet u Luvenu (Belgija), Univerzitet u Orhusu (Danska), Univerzitet u Oslu (Norveška), Univerzitet u Pizi (Italija) i Univerzitet Pariz-Site (Francuska).


Detaljnije o programu i Circle U. molimo posetite https://www.circle-u.eu/opportunities/students/challenge/