Posete kompanijama tokom novembra - NCR, Delta Agrar, Nelt

 

Poseta kompaniji NCR - 22.11. 2022.

Poseta kompaniji DELTA AGRAR - 23.11.2022.

Poseta kompaniji Nelt - 24. 11. 2022.


 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje za studente Univerziteta u Beogradu posetu kompanij NCR u utorak, 22. novembra 2022.godine sa početkom od 12 časova.  

Poseta kompaniji NCR realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada. 

Učesnici u poseti, studenti Univerziteta u Beogradu, imaće priliku da upoznaju rad kompanije koja je lider u transformaciji, povezivanju i upravljanju tehnološkim platformama za banke, prodavnice i restorane. Moći će da kroz razgovor sa zaposlenima čuju više o viziji, vrednostima i saznaju šta je to što izdvaja NCR od drugih poslodavaca. 

Takođe, upoznaće NCR lidere ključnih biznis sektora kompanije - Maloprodaje, Ugostiteljstva, Bankarstva i Profesionalnih usluga i od njih saznati više o mogućnostima za razvoj karijere u njihovim timovima, veštinama koje se očekuju od novozaposlenih.  Studenti će tokom troipočasovne posete obići kampus i učestvovati na radionici "Uvod u robotsku automatizaciju", nakon čega će u neformalnom druženju sa zaposlenima saznati više o mogućnostima zaposlenja i prilikama za praksu u kompaniji koja broj preko 5 000 zaposlenih  u našoj zemlji i 38 000 ljudi širom sveta.   

Pozivamo studente Univerziteta u Beogradu da se prijave do 16.novembra i uzmu učešće u poseti. 

Broj učesnika je ograničen, a prednost će imati studenti završnih godina studija. 

Link za prijavu:  http://skr.rs/poseta_NCR

Svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o statusu prijave i mestu sastanka.


 

Poseta kompaniji DELTA AGRAR

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji Delta Agrar u sredu, 23.novembra 2022.godine.  

Poseta kompaniji Delta Agrar realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.   

Pozivaju se studenti Poljoprivrednog, Tehnološko- metalurškog, Saobraćajnog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka da uzmu učešće u četvoročasovnoj poseti i obiđu Logističko-distributivni centar za voće i povrće  Delta Agrara u Novoj Pazovi. Imaće priliku da iz prve ruke vide kako izgledaju komore za dozrevanje banana, da čuju iskustva Rukovodioca kvaliteta u programu voća i povrća, a kroz celo iskustvo vodiće ih kolege iz HR sektora.

Prijava je otvorena do 20.novembra 2022 na linku:  http://skr.rs/DeltaAgrar

Broj učesnika je ograničen, a prednost će imati studenti završnih godina studija. 

Svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o statusu prijave, mestu i terminu sastanka.

Prevoz za sve učesnike u poseti je obezbeđen.

 


 

Poseta kompaniji Nelt

 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji Nelt u četvrtak, 24. novembra 2022.godine u periodu od 11 do 15 časova.

Poseta kompaniji Nelt realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada. 

Pozivaju se studenti Saobraćajnog, Ekonomskog, Fakulteta organizacionih nauka, Matematičkog i Elektrotehničkog fakulteta da uzmu učešće u poseti i upoznaju se sa radom jedne od vodećih kompanija u zemlji i njenim poslovanjem. Studenti će tokom posete imati mogućnost da razgovaraju sa zaposlenima koji su stručnjaci u svojoj oblasti delovanja i od njih saznaju više o veštinama koje su neophodne za rad na njihovim pozicijama, kao i o programima zapošljavanja koje mladima nudi kompanija Nelt.

Prijava je otvorena do 20. novembra 2022.godine popunjavanjem formulara na linku https://forms.gle/p3gnX7pDRCRXsv8Q6

Broj učesnika je ograničen, a prednost će imati studenti završnih godina studija. 

Svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o statusu prijave i mestu sastanka. Prevoz za sve učesnike u poseti je obezbeđen.