Poseta fabrici kompanije Nestle, 2. decembra

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji Nestle u petak, 2. decembra 2022.godine u periodu od 10 do 14 časova.

Pozivaju se studenti Tehnološko- metalurškog fakulteta, Poljoprivrednog, Mašinskog, Saobraćajnog i Fakulteta organizacionih nauka da uzmu učešće u poseti Nestle fabrici u Surčinu i upoznaju se sa radom jedne od vodećih kompanija u zemlji i njenim poslovanjem.

Studenti će tokom posete imati mogućnost da razgovaraju sa zaposlenima koji su stručnjaci u svojoj oblasti delovanja i učestvuju u obilasku fabrike, kao i da saznaju više o mogućnostima za sticanje radnog iskustva koje mladima nudi kompanija Nestle.

Prijava je otvorena do 28. novembra 2022.godine popunjavanjem formulara na linku: http://skr.rs/Poseta_Nestle

Broj učesnika je ograničen, a prednost će imati studenti završnih godina studija.  Svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o statusu prijave.

Poseta kompaniji Nestle realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.