Predavanje "Kako izgraditi samouverenost"

Pozivamo studente na predavanje "PROAKTIVNOST" koje će se održati u utorak, 21.novembra 2017.godine u zgradi Rektorata u okviru programa "Priprema...pozor...STAV". Predavanje će održati mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach. Detaljnije>>

Predavanje organizujemo u okviru serije predavanja koje realizujemo u okviru pilot programa "Priprema...pozor...STAV".  Zbog ograničenog broja mesta u sali, pozivamo vas da prijavite svoj dolazak do 19.novembra u ponoć, putem upitnika na linku: https://goo.gl/forms/JQlGsCN2iT0Ea23w1

 

O programu PRIPREMA - POZOR – STAV

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pilotira program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

Polazeći od rezultata istraživanja stavova poslodavaca o veštinama koje unapređuju zapošljivost studenata i najnovojih trendova u korporativnom svetu koji svoju politiku razvoja zaposlenih, a posebno lidera, baziraju na Growth mindset modelu prepoznali smo potrebu da studentima ponudimo niz predavanja i onlajn radionica koje imaju za cilj da ukažu na važnost stava i uverenja koje leže u osnovi profesionalnog uspeha. Program će se realizovati u periodu oktobar-decembar 2017. i besplatan je. Predavanja će se održavati u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Planirano je da se u okviru programa do kraja godine realizuju predavanja na sledeće teme: GM model, GM model – kako ga razvijati, Kako izgraditi samouverenost, Proaktivnost kao preduslov uspeha u savremenom poslovnom svetu,  Entuzijazam i optimizam – zašto i kako, Vizija i ciljevi.

Veštine koje će studenti moći da usavrše onlajn su 1. Komunikacija, 2. Timski rad, 3. Upravljanje vremenom i 4. Prezentacione veštine. Po uspešnom završetku svake od onlajn obuka studenti mogu dobiti elektronski serifikat.

Radi učešća potrebno je da:

- napravite nalog na https://elearning.rcub.bg.ac.rs/moodle/login/signup.php
- popunite upitnik za učesnike na https://goo.gl/forms/gBn5F25gp3NmgfI82

E-learning treninzi za razvoj veština su u pripremi i možete se prijaviti za učešće od danas. Upis će se vršiti ručno i sukcesivno, kako prijave budu pristizale do kraja godine.