Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku

*ZATVORENA JE PRIJAVA*

Svi koji su se prijavili popunjavanjem formulara mole se da pogledaju u svoj inbox-gde ih čekaju uputstva :) Ukoliko želite da putujemo zajedno, čekamo vas ispred Rektorata danas u 14.45 časova

 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu vas poziva na „Karijerno ćaskanje“ – događaj umrežavanja sa profesionalcima koji rade u oblasti inovacija i žele da podele svoja iskustva mladim kolegama.

Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

Iskoristite priliku da se umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

„Karijerno ćaskanje“ će se održati 13.12.2017. godine sa početkom u 16 časova u Business cafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd, koji se nalazi na Zvezdari, Veljka Dugoševića 54.

Pozivamo vas da se prijavite tako što ćete popuniti kratak formular najkasnije do 10. decembra 2017. godine  u ponoć.

Studenti čije prijave budu prihvaćene biće obavešteni o detaljima posete.