Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2018.

Želite da saznate kako izgleda organizacija velikog događaja, koju ulogu u timu najbolje igrate i kako je komunicirati sa stipenditorima, medijima, studentima? Prijavite se za volontiranje na Sajmu stipendija 2018!

Sajam stipendija u organizaciji Univerziteta u Beogradu svake godine poseti preko tri hiljade studenata, a brojni učesnici među kojima su predstavnici ambasada, stranih i domaćih fondacija, državnih institucija, privatnih kompanija i nevladinih organizacija su tokom dva dana dostupni da odgovore na sva pitanja vezana za procedure, uslove i rokove finansijske pomoći za nastavak studija u zemlji ili inostranstvu.

Da bi se ovaj događaj uspešno realizovao potreban je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege.

Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena tokom septembra i oktobra meseca, priključite se organizacionom timu Sajma stipendija 2018 koji se održava 16. i 17. oktobra u prostorijama Rektorata (Studentski trg 1).

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prijavu možete popuniti ovde

Počevši od sredine septembra Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će organizovati niz sastanaka tokom kojih će se odabrani kandidati upoznati detaljnije sa projektom i svojim zaduženjima u okviru različitih timova (tim za promociju, logistiku, itd.).

Nakon završetka Sajma stipendija svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.

Rok za prijavu je 9. septembar 2018.

Pogledajte kako je Sajam izgledao prošle godine ovde