“Dani podrške brucošima”

Dragi brucoši,  Znamo da prilagođavanje novoj sredini, društvu, gradivu i organizaciji na fakultetu može biti teško. Zato je Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu tu za vas!

Kako biste se što bolje snašli potrebno je, pre svega informisanje, rad na sebi i snabdevanje resursima za podršku. Savetnici Centra pomoći će vam da pribavite potrebne informacije, dobijete korisne savete, usavršavate se kroz različite edukativne programe i prevaziđete probleme tokom studiranja, a i kasnije, prilikom potrage za prvim radnim iskustvom.

Tokom programa “Dani podrške brucošima” možete se prijaviti za radionice o efikasnom učenju, planiranju vremena i postavljanju prioriteta, upravljanju tremom pred ispit, javni nastup i u drugim stresnim situacijama. Radionice će biti održane na različitim fakultetima – pratite vesti na event-u https://www.facebook.com/events/2723794297646066/?active_tab=about  i našoj facebook stranici https://www.facebook.com/CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu/.
Takođe, uvek možete zakazati individualno savetovanje preko formulara na našem sajtu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje i u poverljivoj atmosferi razgovarati sa jednim od savetnika iz Centra. 

 

AKTUELNO:

22.11. Radionice na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu - PRIJAVA https://goo.gl/forms/WCEQbY6LxcD1hPAn1

24.11. Radionice na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu - PRIJAVA https://goo.gl/forms/22o4gxEBL6sfqftq1

29.11. Radionice na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu - PRIJAVA https://goo.gl/forms/9ME1G3xEkTv1ERjH2

 

Već smo realizovali:

13.11. Radionice na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu

25.10. Radionice na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 

23.10. Radionice u zgradi rektorata Univerziteta u Beogradu 

 

O radionicama: 


Uči lako - saznaj kako - na radionici će biti reči o različitim stilovima učenja, metodama i tehnikama koje su značajne za lakše i brže učenje i pamćenje, motivaciji i organizaciji procesa učenja.

Planiranje i organizacija vremena - radionica vam može pomoći da bolje planirate svoje vreme, služite se različitim tehnikama organizacije i izdvojite prioritete, kako biste iskoristili svoj maksimum tokom studija. 

Borba sa strahom, tremom i stresom – radionica koja vam može pomoći da razvijete zdrave načine suočavanja sa stresnim situacijama.


Preporuka je da napravite korisnički nalog na našem sajtu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta kako biste uvek bili u toku i sve informacije o aktuelnim dešavanjima, radionicama, konkursima za studente dobijali na email. 

Vidimo se! :)