Otvoreno prijavljivanje za onlajn kurs CzRK "Veštine upravljanja karijerom"

Beograd, 11. januar 2021. - Ovog februara, Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu organizuje još jedan kurs Veštine upravljanja karijerom! Glavni cilj kursa jeste pružanje podrške studenatima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju u tržište rada. 

Ovaj kurs je idealna prilika da: 

  • naučite da koristite različite izvore informacija o savremenom tržištu rada; 
  • istražite i prepoznate svoja interesovanja, potrebe, znanja, veštine i sposobnosti, kao i da ih povežete sa zahtevima savremenog tržišta rada; 
  • razmislite o svojim karijernim ciljevima i kreirate karijerni plan; 
  • primenite različite metode i strategije traženja posla; 
  • sastavite kvalitetnu prijavu za posao - radnu biografiju i motivaciono pismo; 
  • i naučite kako da se uspešno predstavite poslodavcu na razgovoru za posao ili praksu. 

Kurs će u celosti biti održan na Moodle platformi, od 1. februara do 26. marta. U periodu od 8 nedelja, polaznici kursa će imati pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će angažovati i unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom. 

Ukoliko se približavate kraju svojih studija ili želite da saznate nešto više o svetu rada, prijavite se za učešće u kursu Veštine upravljanja karijerom” popunjavanjem kratkog registracionog formulara (link:https://forms.gle/sknpzNfwc6oMZKcy6).

Osim osnovnih podataka (ime i prezime, mejl adresa, fakultet...), neophodno je da pošaljete i svoj trenutni CV na čijem usavršavanju ćete raditi tokom kursa. 

* Rok za slanje prijave je 28. januar 2021. godine u podne

 

Vidimo se u februaru!