VIRTUELNI SAJAM - KARIJERA NIJE NA PAUZI - Nova radna mesta i edukacije - na jednom mestu

Od danas do kraja juna 2020. godine naš tim će biti svakog dana dostupan na virtuelnom štandu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu na onlajn sajmu zapošljavanja KARIJERA NIJE NA PAUZI.

Posetite naš stand na kom ćete moći da se informišete, edukujete, posavetujete po pitanju razvoja karijere, učestvujete u anketama i igrama i upoznate bolje naš tim, dostupne servise, programe i kalendar događaja za studente i poslodavce. 

Na sajmu su postavljeni štandovi različitih kompanija i organizacija, i dodatni se postavljaju svaki dan.

Učesnici na zidovima svojih štandova postavljaju aktuelne pozicije i pozive za praksu, posao, treninge, tribine… i povezuju se sa posetiocima putem aplikacije.

Među zanimanjima koja se traže su: stručnjaci iz oblasti HR-a, inženjeri, programeri, marketing stručnjaci, prodavci, korisnička podrška i mnoga druga.

Ulaz je besplatan.

Ako pristupate sa računara, posetite https://www.matchabout.com/. Ovde posetioci mogu da naprave nov nalog, a mogu da pristupe, ako žele i preko svog LinkedIn ili Facebook profila. Na štandovima kompanija koje učestvuju možete da uspostite kontakt sa predstavnicima kompanije i ukoliko želite podelite svoju biografiju.  


Aplikaciju možete (besplatno) preuzeti na:

App Storehttps://apple.co/35d8lYp

Google Play Storehttps://bit.ly/2zHEcVD

Ono što je svakako specijalna pogodnost, jeste ta što će svi korisnici moći direktno da stupe u komunikaciju sa predstavnicima kompanija, kao i regruteri sa potencijalnim kandidatima.


Posetite Virtual Expo „Karijera nije na pauzi“ - virtuelni događaj nastao iz potrebe da se spoje oni koji zapošljavaju i oni koji su (ostali) bez posla, kao i oni koji u novonastalim okolnostima i dalje brinu o svojoj edukaciji i karijeri.   

Pozivamo vas da se priključite događaju Virtual Expo „Karijera nije na pauzi“ i pogledate otvorene pozicije iz svoje branše. Među njima ćete pronaći prilike za juniore i praktikante, kao i edukacije za unapređenje određenih znanja i veština, koje nude kompanije Delhaize Serbia, Japan Tobacco International, British American Tobacco, Hemofarm, VIP Mobile, Proctorio, Ubisoft, OTP Banka, Quantox, TradeCore i druge.

Virtual Expo je zamišljen kao virtuelni i interaktivni sajam, te vas ohrabrujemo da pogledate ko su predstavnici kompanija u Event Info sekciji svakog virtuelnog štanda (Virtual Booth) i da ih kontaktirate sa pitanjima ili prijavama za posao/praksu. Možete ih kontaktirati direktno – najpre povezivanjem, a potom slanjem direktne poruke u aplikaciji.

Srećno!

Vidimo se onlajn!

Tag: