Umrežavanje studenata sa profesionalcima iz oblasti inovacija - Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Beograd, 22.2.2019. – Danas je Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu organizovao za studente događaj pod nazivom „Karijerno ćaskanje“ u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd.  

Sa studentima su razgovarali predstavnici razvojno-tehnoloških i startap kompanija – članica Naučno-tehnološkog parka Beograd: InterVenture, BoxSystem, MDPI, UrbiGo, DigitalWorx, Logik BgrdTeodesk, Beha R&D i FlixBus.

Studenti su tokom događaja, koji je trajao dva sata, mogli u neformalnoj atmosferi da se upoznaju sa radom i delatnošću kompanija, mogućnostima koje nude, prilikama i slobodnim mestima za zaposlenje, mogućnostima za obavljanje prakse, rad na projektima itd.

Karijerno ćaskanje u Naučno tehnološkom parku je jedna od aktivnosti koje u saradnji realizuju Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu i Poslovno tehnološki inkubator tehničkih fakulteta u sklopu saradnje koja ima za cilj veću vidljivost i dostupnost kompanija okupljenih u NTP Beograd kao dobre prilike za praksu i prvi posao, ali i njihovu veću uključenost u programe unapređenja zapošljivosti i razvoj preduzetničkih vrednosti studenata i diplomiranih studenata Univerziteta u Beogradu.