Uspešno realizovano još jedno Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Beograd, 26. februar 2020. – Danas je uspešno realizovan događaj pod nazivom „Karijerno ćaskanje“, na kome su mladi i ambiciozni ljudi sa fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu imali priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koji razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

Za većinu studenata i studentinja ovo je bila prilika da po prvi put posete Naučno-tehnološki park Beograd i kroz neformalne razgovore sa predstavnicima kompanija čuju inspirativne savete kako da ideje pretoče u inovacije i saznaju više o specifičnostima razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. Najveći broj učesnika bio je sa tehničkih fakulteta, ali i studenti prirodnih, društvenih i medicinskih nauka mogli su da nađu zanimljive sagovornike i reše neke od svojih nedoumica vezanih za zaposlenje, način dobijanja praksi ili učestvovanja na projektima.

Sa studentima su razgovarali predstavnici kompanija: Gimatic Balkan, UrbiGo, MDPI d.o.o., Novelic d.o.o., Digital Worx d.o.o., Boxico Software Solutions, Teodesk, Logik Bgrd d.o.o., kao i zaposleni u Univerzitetskom centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Karijernom ćaskanju su se pridružili i studenti-timovi startap kampa ParkUP!

Karijerno ćaskanje je događaj organizovan u saradnji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta i ima za cilj veću vidljivost i dostupnost kompanija članica Naučno-tehnološkog parka, gde studenti mogu čuti više o praksama i prvim poslovima koji su u ponudi, ali i njihovu veću uključenost u programe unapređenja zapošljivosti i unapređenja preduzetničkog duha studenata i diplomiranih studenata Univerziteta u Beogradu.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa sve većim brojem kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd na sajtu Centra za razvoj karijere objavljuju se tokom cele godine aktuelne prilike za zaposlenje i praksu u preko dvadeset razvojno-tehnoloških i startap kompanija. 


najava: 

Umrežavanje sa profesionalcima iz oblasti inovacija

Univerzitet u Beogradu – Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata  organizuje

Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

u sredu, 26.februara 2020.godine sa početkom u 16 časova.

Ako imate želju da se u opuštenoj atmosferi upoznate sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavite se za učešće na Karijernom ćaskanju koje organizujemo u sredu, 26.februara 2020.godine sa početkom u 16 časova u Naučno-tehnološkom parku Beograd na Zvezdari.

Biće to sjajna prilika da se informišete i čujete savete od zaposlenih u različitim kompanijama, da razjasnite nedoumice, da saznate kakve su  mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima.

Inspirativni sagovornici pomoći će vam savetima  kako da ideje pretočite u inovacije i uputiće vas u  specifičnosti razvoja karijere u ovoj dinamičnoj oblasti. Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd. Kompanije čiji predstavnici učestvuju na ovom događaju su: Gimatic Balkan, UrbiGo, MDPI d.o.o., Novelic d.o.o, Digital worx d.o.o, Bloxico Software Solutions, Teodesk, Logik Bgrd d.o.o.

Pozivamo vas da  iskoristite ovu priliku da se upoznate, umrežite, povežete sa različitim kompanijama i saznate kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobijete savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja u skladu sa svojim interesovanjima.

Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje sa članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd obavlja se do 22.februara popunjavanjem prijavnog upitnika na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEFQpSvJtbEkfnqC3SWs_EyGY7w4lA_rNXdxOz8gYioCefuw/viewform

Karijerno ćaskanje sa kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd predstavlja aktivnost Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta koja ima za cilj bolje povezivanje studenata i poslovnog sveta, promociju inovacionih delatnosti i inovacionog preduzetništva kod naših studenata i jačanje vidljivosti i otvorenosti kompanija koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd za obavljanje stručne prakse studenata i zapošljavanje mladih diplomiranih studenata i mladih istraživača.