Uspešno realizovano prvo onlajn druženje "Zum kafica - 45 minuta sa psihologom"

Beograd, 28. april 2020. 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu imao je čast i zadovoljstvo  da ugosti Jovanu Piper, master psihologa,  konsultanta kompanije  Advance International  na prvom onlajn druženju sa studentima.

Fokus priče bio je na  tehnikama i načinima uspešne organizacije vremena,  učenju, motivaciji i ciljevima. Studenti su imali prilike da pošalju pitanja unapred i tokom samog onlajn druženja. Na pitanja kako paralelno spremati više ispita, kako prestati sa odlaganjem obaveza, kako se izboriti sa napadima panike, očekivanjima roditelja, nesigurnostima, Jovana Piper davala je konstruktivne savete, odgovore i primere uz uvažavanje  trenutnih  specifičnih okolnosti.

Blizu 40 studenata uključili su se u onlajn ćaskanje sa Jovanom Piper i  bili su zadovoljni konkretnim odgovorima i primerima. Moderator “Zoom kafice”  bila je  Ana Janković Barović, koordinator programa karijernog obrazovanja našeg Centra.

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn  format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih.  Uskoro novi sagovornici i nove teme. Pratite www.razvojkarijere.bg.ac.rs

 

CzRK Vas poziva 

na  onlajn druženje 

Zum kafica   - 45 minuta sa psihologom
 

Ako vam je kroz glavu prolazilo:

Kako da se motivišem u novonastaloj situaciji? 

Ja sam kampanjac, teško mi je da se nateram da učim redovno kada nema predavanja i vežbi! 

Kada sedim kod kuće stalno odlažem obaveze. 

Imam tremu pred video poziv. 

Nerviraju me reakcije mojih prijatelja...a nekad ne znam ni sam/a šta osećam. 

Kako da postavim sebi ciljeve kada je sve neizvesno? 

Priključite se 

ZOOM kafici - 45 minuta sa psihologom

u utorak  28.04.2020. u 12.00. 

Na sva pitanja koja nam pošaljete kroz prijavni formular pokušaćemo da dobijemo odgovore od gošće, doskorašnje koleginice iz Centra za razvoj karijere, мастер psihologa Jovane Piper, koja se bavila psihološkim i karijernim savetovanjem studenata, a sada se okrenula HR-u i radi kao konsultant u Advance International HR agenciji.

Napominjemo da ćemo se baviti isključivo temama u vezi sa motivacijom, planiranjem i organizacijom vremena, postavljanjem prioriteta i ciljeva, upravljanjem tremom i strahom. Ukoliko imate još neka pitanja uvek možete zakazati individualno saveteovanje kod CzRK karijernih i psiholoških savetnika!

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn  format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih.  Uskoro novi sagovornici i nove teme.  

Formular za prijavu nalazi se ovde: https://forms.gle/d1zp5FtgqaAEb1AJ8 

Potrebno je da se prijavite najkasnije do utorka do 9 ujutru da bi vam poslali šifru za ulaz. 

Voleli bismo da druženje organizujemo oko dilema koja Vas zaokupljuju. Postavite nam pitanja na koja biste želeli da dobijete odgovor unapred. 

Budite nam zdravi i proaktivni.

Tim CzRKa