Realizovano 5.onlajn druženje – Zum kafica sa Urošem Mirićem iz kompanije NIS - o upravljanju brendom poslodavca

 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu imao je čast i zadovoljstvo da na petom po redu onlajn druženju sa studentima, 5.juna 2020. godine, ugosti Uroša Mirića koji u okviru odeljenja za ljudske resurse kompanije Naftna industrija Srbije radi na poslovima razvoja brenda poslodavca. 

Uroš je diplomirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, svoju prvu praksu obavio je u našem Centru a u poslednje četiri godine svoj razvoj nastavlja u domenu ljudskih resursa, sa fokusom na razvoj brenda poslodavca. 

Studenti različitih fakulteta poslali su brojna pitanja prilikom prijave, a mogli su i uživo da postavljaju dodatna pitanja i da na njih dobiju odgovor. Moderator "Zoom kafice" bila je Marija Jovanović, koordinatorka programa Centra za razvoj karijere.

Tokom ovog onlajn druženja bilo je reči o tome šta je uopšte brend poslodavca, kako i zašto ga kompanije razvijaju u Srbiji i svetu, šta radi jedan Employer branding Specialist  i koji je to set veština, znanja,  stavova i interesovanja  potreban za osobe koje žele da grade karijeru u ovoj oblasti.  Uroš je podelio sa studentima i svoju karijernu putanju i to kako je otkrio da ga zanima HR.

   

Studentima se dopalo kako je Uroš sveobuhvatno objasnio čime se bavi, preporuke koje je dao za samousavršavanje i edukaciju a najviše od svega  njegov entuzijazam i način predavanja.  

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn  format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih.  Uskoro novi sagovornici i nove teme. Pratite kalendar događaja na našem sajtu.