Realizovano još jedno onlajn druženje sa studentima – Zum kafica sa Natašom Stamenković - “Gde je Bermudski trougao vašeg vremena?”

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu imao je čast i zadovoljstvo da na sedmom po redu onlajn druženje sa studentima, 22.juna 2020. godine ugosti Natašu Stamenković, psihologa i HR eksperta, koja je govorila na temu upravljanja vremenom i kroz svoje izlaganje uspešno odgovorila na veliki broj pitanja koja su pristigla od zainteresovanih studenata.

Najveći  broj pitanja ticao se prokrastinacije ili odugovlačenja sa obavezama, problema u organizaciji vremena za učenje, kao i problema skopčanih sa motivacijom.  Nataša je podelila pregršt korisnih saveta i nekoliko važnih tehnika koje mogu da pomognu u efikasnijem upravljanju vremenom ako se dosledno primenjuju i vežbaju. Studenti su dobili i nekoliko preporuka za čitanje na ovu temu među kojima su knjiga Brajana Trejsija "Pojedi tu žabu" i Daniela Pinka "Kada".   

Moderator Zum kafice bila je Marija Jovanovic koordinatorka programa Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Studentima se najviše dopao ohrabrujući i pozitivan pristup gošće, konkretni saveti i preporučivanje literature, ali i činjenica da je više puta rečeno da ne funkcionišemo svi na isti način, te da treba da budemo fleksibilni i ne budemo prestrogi prema sebi.

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn  format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih.  Audio snimci realizovanih onlajn druženja dostupni su na YT kanalu Centra za naknadno slušanje. Uskoro novi sagovornici i nove teme. Pratite kalendar događaja na našem sajtu.

Audio snimak "kafice" sa Natašom možete pronaći na ovom linku.  

 


NAJAVA:

Da li imate vremena za još jednu Zum kaficu?

Pozivamo vas

na novo onlajn druženje, u ponedeljak, 22. juna u 12 sati

Zum kafica - 45 minuta sa Natašom Stamenković, psihologom i HR ekspertom - o upravljanju vremenom

 

Gde je Bermudski trougao vašeg vremena?

  • Da li često imate problem da vam fali vreme da završite ono što ste započeli?
  • Ili i ne započinjete nešto jer unapred znate da nemate vremena?
  • Ko to troši vaše vreme a nema vaše odobrenje?
  • Da li nauka može da nam pomogne da budemo gospodari našeg vremena?
  • Da li je timing sve ili je sve timig?

 

Odgovore na ova i još mnoga pitanja koja se odnose na efikasne načine upravljanja vremenom pokušaćemo da odgonetnemo tokom onlajn druženja sa Natašom.

Zainteresovane molimo da se prijave na vreme!

Pitanje je važno jer ćemo pričati o veštini na čijem usavršavanju ćete raditi tokom cele svoje karijere pa je dobro da taj posao započnete što pre kako biste imali više vremena za vežbanje!

Nataša Stamenković je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, i nakon godinu dana iskustva školskog psihologa nastavila karijeru u privredi, kao industrijski psiholog, menadžer za korporativnu kulturu a onda kao HR direktor velikih internacionalnih kompanija koje posluju na našem tržištu: Actavis (farmaceutska industrija), Carlsberg (pivara), NIS Gazpromneft (naftna industrija), Roaming  Group (Direktor operacija).  Psihologija i HR su njene velike strasti ali najviše voli da se bavi edukacijom i razvojem.

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Voleli bismo da druženje organizujemo oko pitanja i dilema koja Vas zaokupljuju.   Molimo vas, pošaljite nam svoja pitanja kroz formu za prijavu i pokušaćemo tokom druženja da odgovorimo na što veći broj njih.

Prijavni formular nalazi se na linku: http://skr.rs/9t0

U ponedeljak ujutru poslaćemo prijavljenima šifru za pristup onlajn sastanku.

Vaš CzRK