Postavljen info-punkt Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata na Farmaceutskom fakultetu

 

Beograd, 24.10.2014. - Danas je u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom postavljen infopunkt Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata namenjen studentima ovog fakulteta u okviru Tempus projekta CareerS.

Infopunkt treba da doprinese boljoj informisanosti studenata o karijernom vođenju i savetovanju na univerzitetu i dostupnim servisima.

Na ovom mestu Centar će izlagati različite postere obrazovnog karaktera i materijale za poneti na polici koja će se dopunjavati brošurama o aktuelnim programima Centra i brošurama sa savetima o tome kako iskoristiti slobodno vreme tokom studija, kako se pripremiti za razgovor za posao, kako se umrežavati, koje su veštine tražene na tržištu rada, kako tražiti posao, kako donositi odluke itd. U saradnji sa fakultetskim timovima, studentskim predstavnicima, volonterima i poverenicima Centra iz reda članova Studentskog parlamenta biće organizovane posete fakultetima tokom oktobra, novembra i decembra meseca.

Pozivamo studente da pronađu INFOPUNKT CzRK na svom fakultetu i upoznaju se sa temom aktuelnog CzRK edu-postera "Kako da napišem dobar CV?"