Realizovan program Centra za razvoj karijere "Karijera 3 u 1" na Farmaceutskom fakultetu

Beograd, 4.11.2014. - Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom realizovao je u ponedeljak 3.11.2014. godine program “Karijera 3u1” na Farmaceutskom fakultetu.

Program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata „Karijera 3 u 1 – karijerno informisanje, savetovanje i edukacija” – ima za cilj pružanje podrške studentima i diplomcima u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Program:

10h - 14h, Infodesk Centra za razvoj karijere, Hol Farmaceutskog fakulteta
Studenti su na infodesku imali priliku da se informišu o uslugama karijernog vođenja i savetovanja i programima Centra za razvoj karijere, da prelistaju i ponesu različite korisne materijale i brošure sa savetima vezanim za razvoj karijere. 
Studenti su mogli da se upišu i na mejling listu Centra kako bi bili redovno informisani o aktivnostima Centra i aktuelnim prilikama za razvoj karijere i aktiviraju svoj nalog.

10h - 12h, Radionica: „CV i motivaciono pismo“, Amfiteatar na Farmaceutskom fakultetu
Studenti i diplomci Farmaceutskog fakulteta su na radionici mogli da nauče osnovne strukturne elemente i sadržaj radne biografije, dobiju preporuke i čuju na šta treba da obrate pažnju prilikom pisanja svoje radne biografije, saznaju koja je uloga motivacionog pisma, kakve forme ono treba da bude, kao i kako da prikažu svoja iskustva i dostignuća i na najbolji način odgovore na očekivanja poslodavaca. 
Radionicu su održali zaposleni Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. 

14h - 16h, Panel diskusija: „Završavam Farmaceutski, šta dalje?“, Amfiteatar na Farmaceutskom fakultetu
Studenti i diplomci Farmaceutskog fakulteta su na panel diskusiji mogli da  čuju lična profesionalna iskustva stručnjaka iz oblasti farmacije, koji rade na različitim pozicijama i u različitim granama farmacije i na taj način iz prve ruke saznaju koji su zahtevi njihovih radnih mesta, koje veštine i znanja bi studenti trebalo da steknu tokom studija a koje bi im bile značajne za zapošljavanje na sličnoj poziciji, ali i na koje su lične dileme i probleme nailazili gradeći svoju karijeru u oblasti farmacije. 

Na panelu su govorili:

Ivana Popović, Bolnička apoteka Instituta za radiologiju i onkologiju, Klinički centar Srbije 
Pavle Zelić, Agencija za lekove
Milan Čarapić, Sales Coordinator, Apoteka „Beograd“

Moderator: Dr sc. Marina Odalović, Farmaceutski fakultet


Pogledajte snimak panela:
OVDE.

Fotografije pogledajte: OVDE.