nastavak studija i usavršavanje

Pratite nove konkurse u bazi!

Na jesen novi Sajam stipendija!

Pratite https://www.facebook.com/sajam.stipendija/


Univerzitet u Beograd organizovao je SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata 5. i 6. oktobra 2016.godine. 

Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe različite institucije i predstave stipendije i druge oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu. Namera je organizatora da se tokom sajma uputi poruka studentima da je u Srbiji na raspolaganju veliki broj stipendija, kako za studiranje u inostranstvu tako i za nastavak studiranja u Srbiji; da su programi stipendija dostupni svima; da uspeh tokom školovanja nije presudan element prilikom aplikacije, već njihova motivacija i dodatni angažman tokom studija.

U zgradi i dvorištu Kapetan Mišinog zdanja na Studentskom trgu okupiće se predstavnici institucija koje dodeljuju stipendije, nagrade ili jednokratnu finansijsku pomoć studentima Univerziteta u Beogradu za studije u Srbiji i studije u inostranstvu (zadužbine, ministarstva, opštine, fondacije, obrazovne institucije, ambasade, kulturni centri, kompanije i nevladin sektor).

Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.

Pozivaju se studenti i diplomirani studenti osnovnih, master, strukovnih studija i mladi profesionalci kojima su stipendije potrebne u svrhu kontinuiranog profesionalnog usavršavanja da posete Sajam. Ulaz je slobodan.

 

5. i 6. oktobar 2016.

Univerzitet u Beogradu 
Studentski trg 1, Beograd
(Kapetan Mišino zdanje)

 

INFORMACIJE ZA UČESNIKE
- IZLAGAČE - STIPENDITORE
  INFORMACIJE
ZA STUDENTE 
 
 

 

Baza stipendija, poziva za radionice i obuke, konferencije, posete itd.

Pretražite bazu prilika za nastavak studija i usavršavanje, pronađite stipendije, nagrade, besplatne obuke, pozive za različite konferencije i programe u stranim zemljama i u Srbiji!