Centar učestvovao na Panel diskusija na temu umrežavanja u Studentskom gradu

U petak, 25.03.2016. u Klubu Magistrala u Beogradu održana je panel diskusija na temu umrežavanja (networking), koju su organizovali: Dom kulture Studentski grad, Work & Travel agencija Student Adventures i portal Studentski život.

Ovom događaju prisustvovali su panelisti: Milena Vujović, ispred Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, Marijana Aksentijević ispred Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta Beograd (BITF Beograd), Zoja Stojković ispred EKOF Media group, Kristina Jovanović, ispred agencije Degordian, Dragiša Nikolić, vlasnik agencije Student Adventures, Pajazit Pomak, ispred Centra za karijerni razvoj Fakulteta političkih nauka i Martina Nevidanska, ispred kompanije Sinergy Talents.

Panelisti su prisutne upoznali sa konceptom, važnošću i mogućnostima umrežavanja, govorili o ličnim iskustvima i uputili korisne savete studentima na ovu temu. Prisutni su imali prilike da saznaju zašto je važno imati bogatu mrežu poznanstava, na koje sve načine se ona može širiti i kako može doprineti ostvarenju akademskog i poslovnog uspeha.