Radionica CzRK: INTERVJU ZA POSAO u okviru Open Day-a


Beograd, 13.4.2016. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu održao je danas radionicu za studente u okviru Open Day-a na temu razgovora za posao. Na radionici su učestvovali studenti tehničkih fakulteta okupljeni oko ove manifestacije, koji su kroz interaktivan rad na radionici mogli da se oprobaju u predstavljanju poslodavcu. Radionicu je vodila Milena Vujović, koordinator programa Centra. 


NAJAVA:

U okviru Open Day-a Centar za razvoj karijere će za sve zainteresovane studente Univerziteta u Beogradu održati radionicu “Intervju za posao”. Svima koji se uskoro upuštaju u potragu za poslom svakako će značiti da čuju nešto na ovu temu i da saznaju kako najbolje moguće da se pripreme za uspešan intervju.

Radionica će se održati 13. aprila od 10:00-12:00 sati u sali 328 na Građevinskom fakultetu.

Opis radionice i prijavu možete naći OVDE.  Prijave su otvorene do 11. aprila 2016.

Open Day jeste evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja koji će biti održan u Zgradi tehničkih fakulteta 13. aprila.Projekat je osmišljen tako da na jednom mestu okupi studente elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope i predstavnike kompanija. Studenti će imati priliku da se više informišu o mogućnostima prakse ili zaposlenja i da se upoznaju sa radom kompanije kroz različite prezentacije i tribine koje će biti održane od strane kompanija učesnica. Takođe tu će biti prisutni i strani studenti sa prestižnih evropskih univerziteta kod kojih će postojati prilika  da se više sazna o njihovim obrazovnim sistemima. Ovaj projekat je kako lokalnog tako i internacionalnog karaktera jer kompanije imaju priliku da se predstave kako domaćim tako i stranim studentima.

Više informacija na: http://eestec.co/sr/open-day/o-dogadjaju/