Karijerno ćaskanje za učesnike programa Kadar da budem kadar

Beograd, 13.5.2016. – Tokom protekle nedelje Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata realizovao je za studente seriju treninga u okviru programa „Kadar da budem kadar“.  Realizaciju ovogodišnjeg ciklusa radionica i predavanja podržali su kompanija "Coca-Cola Hellenic" i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde su se održavale radionice i predavanja.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je olakšati studentima i diplomiranim studentima izbor poslova koji će odgovarati njihovim sposobnostima i potencijalima, pomoći im da se efikasnije prilagode u promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i da razviju proaktivan stav prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti, a sa druge strane, omogućiti vodećim kompanijama u zemlji da ostvare kontakt sa vrhunski motivisanim kvalifikovanim mladim ljudima i da pomognu njihovoj tranziciji iz sveta obrazovanja u savremeni svet rada. 

Ovogodišnji, 10.ciklus treninga obuhvatio je radionice i predavanja na sledeće teme: rešavanje konflikata, prezentacione veštine, veštine prodaje, liderstvo, veštine asertivne komunikacije, samouverenost, veštine pozicioniranja u savremenom poslovnom okruženju i profesionalni i lični razvoj u digitalnom svetu.  U programu radionica i predavanja učestvovalo je trideset visoko motivisanih studenata završnih godina različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu. Studente su tokom nedelju dana veštinama učili stručnjaci i top menadžment  kompanija “Mol Serbia”, “Hyatt Regency Belgrade”, “Telenor”, “Stanton Chase”, “Advance Response International”, “HRD Pro Consulting” i "East Point Holding".

U Rektoratu je danas za sve polaznike i gostujuće predavače organizovano „Karijerno ćaskanje”, završni susret svih učesnika tokom kog su studentima uručeni sertifikati o pohađanju treninga. 

foto galerija

Više informacija na stranici http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-maj-2016