Realizovane radionice Prezentacione veštine i Veštine prodaje u okviru programa Kadar da budem kadar

Beograd, 11.5.2016. - Na Mašinskom fakultetu održane su dve radionice u okviru programa Kadar da budem kadar koji organizuju Univerzitet u Beogradu - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je da olakša studentima i diplomiranim studentima izbor poslova koji će odgovarati njihovim sposobnostima i potencijalima, da im pomogne da se efikasnije prilagode u promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i da razviju proaktivan stav prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Sa druge strane, ovaj program omogućava vodećim kompanijama u zemlji da ostvare kontakt sa vrhunski motivisanim kvalifikovanim mladim ljudima i da pomognu njihovoj tranziciji iz sveta obrazovanja u savremeni svet rada.

Treći dan ciklusa bio je dan posvećen radionicama Prezentacione veštine, koju je vodila Katarina Radulaški-Najdenov i Veštine prodaje, koju je vodila Maja Knežević iz kompanije “Hyatt Regency Belgrade”.

Na radionici Prezentacione veštine učesnici su vežbali javni nastup, učili o kojim komponentama prezentovanja treba brinuti i na koji način, kako bi prezentacija bila efektna.

Veoma zanimljivo i korisno predavanje; odlično je što je bilo puno primera, to je zaista potrebno da bismo što bolje razumeli i primenili.
(Radionica Prezentacione veštine)

U nastavku, na radionici Veštine prodaje, studenti su imali prilike da otkriju tajne dobrog prodavca i da kroz interaktivne i zabavne vežbe provežbaju takav pristup klijentima.

Odlična, aktuelna tema! Predavačica je pozitivna i energična, i odlično drži pažnju učesnicima.
(Radionica Veštine prodaje)

Više informacija na stranici http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-maj-2016