Poziv na radionicu CzRK "Kako da napišem dobar CV?"

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata  organizuje radionicu "Kako da napišem dobar CV " u utorak, 25.10.2016. u periodu od 14 do 16.30 časova u zgradi Rektorata (Studentski trg 1).  Učesnici radionice imaće priliku da nauče više o tome zašto je CV važan deo svake prijave za posao, stipendiju ili praksu, kako pravilno da napišu CV, kao i osnove pisanja motivacionog pisma.  Radionicu će voditi Marija Jovanović, koordinator programa Centra za razvoj karijere sa Aleksandrom Sporić, praktikantom Centra.

Svi zainteresovani se pozivaju da najkasnije do nedelje, 23.oktobra do ponoći pošalju CV na mejl: m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom (subject) CV RADIONICA 25102016.

Slanjem biografije izvršićete prijavu za radionicu na kojoj možete da očekujete detaljniji fidbek i sugestije za unapređenje postojeće verzije. Svi prijavljeni će dobiti povratnu informaciju o prijavi u ponedeljak.

Ukoliko nemate napisan CV možete se poslužiti instrukcijama koje smo dali na: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/konkurisanje-za-posao-praksu