Posetite nas tokom Sajma knjiga na Sajmu obrazovanja "Zvonce"

Centar za razvoj karijere učestvovaće i ove godine u okviru štanda Univerziteta u Beogradu na Sajmu obrazovanja ZVONCE koji se održava na Beogradskom sajmu od 26. do 30.oktobra 2016.godine u hali 2 i 3a.

Sajam obrazovanja Zvonce pruža mnogo mogućnosti za odabir daljeg školovanja, usavršavanja i nastavak karijere. Promoviše princip kontinuiranog učenja, kao i odabir najboljih obrazovnih profila i kadrova. Ove godine posebna pažnja se posvećuje dualnom obrazovanju, funkcionalnom znanju, preduzetništvu i inkluzivnom obrazovanju.

Izlagački i stručni prateći program obuhvataju sve segmente obrazovnog sistema: stručno, neformalno i obrazovanje odraslih, različite načine za podršku i negovanje talenata, potrebu za doživotnim učenjem, transfere znanja, preduzetništvo kroz ekonomiju znanja kao i međunarodnu saradnju u različitim oblastima.

U istom terminu na Beogradskom sajmu održavaju se još dve manifestacije posvećene znanju i obrazovanju - 61. Međunarodni beogradski sajam knjiga i 2. Sajam informisanja, komunikacija i marketinga - Media market.

Dobrodošli!