CzRK Radionica PRIPREMI SE ZA USMENI ISPIT na Pravnom fakultetu

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, organizuje radionice na Pravnom fakultetu. Radionice su namenjene studentima koji žele da unaprede svoje učenje i prezentovanje gradiva na ispitu, te poboljšaju efikasnost svojih rezultata na fakultetu. Prilagođene su mlađim studentima (prva i druga godina), ali se za učešće mogu prijaviti svi zainteresovani studenti Pravnog fakuleta.

 

Radionica PRIPREMI SE ZA USMENI ISPIT održaće se u petak, 03. marta 2017. sa početkom u 11 časova. Namenjena je pre svega studentima koje trema ometa u prezentovanju znanja na ispitu, ali i svima koji žele da poboljšaju svoje usmeno izlaganje. Na radionici će biti reči o elementima koji su važni za efikasno usmeno izlaganje, a najhrabriji će imati priliku da provežbaju svoje veštine u simulaciji ispitne situacije, te dobiju povratne informacije i savete.

Rok za prijavljivanje učešća u ovoj radionici je 1.mart.

Prijavljivanje za radionice je obavezno, i vrši se putem formulara https://goo.gl/otVEDv

Radionice će održati psiholozi Selena Vračar i Milena Rajčević, na Pravnom fakultetu, u amfiteatru 1.

Realizacija ove radionice deo je aktivnosti predviđenih Kratkoročnom strategijom unapređenja podrške i pomoći studentima Univerziteta u Beogradu. Cilj ove strategije je pružanje različitih vidova podrške studentima kojima je podrška najpotrebnija, sprečavanje diskriminacije te obezbeđivanje uslova da svi imaju jednake šanse da upišu i završe fakultet Univerziteta u Beogradu.

Tag: