CzRK Radionica UČI LAKO – SAZNAJ KAKO na Ekonomskom fakultetu

Radionica UČI LAKO – SAZNAJ KAKO održaće se u ponedeljak, 27. februara 2017.

Namenjena je studentima koje muče pitanja poput sledećih:

  •          Kako da se motivišem za učenje?
  •          Kako da organizujem proces učenja?
  •          Koji način učenja je najefikasniji?
  •          Kako da zapamtim obimno gradivo?

Na radionici, učesnici će međusobno razmeniti savete i iskustva, uraditi test kako bi odredili svoj stil učenja, razgovarati sa psiholozima o rezultatima testa, upoznati se sa različitim tehnikama učenja, načinima motivacije i organizacije vremena za učenje. Na kraju, imaće prilike da isprobaju tehniku „mape uma“, koja se pokazala efikasnom za pamćenje obimnog gradiva.

Prijavljivanje za radionice je obavezno, i vrši se putem formulara https://goo.gl/ttKLFz

Rok za prijavljivanje je 23.02.2017.

Radionice će održati Selena Vračar, volonter Centra za razvoj karijere i demonstrator na predmetu „Psihologija učenja i nastave“ na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i Milena Rajčević, koordinator programa psihološkog savetovanja u Centru za razvoj karijere.

Realizacija ove radionice deo je aktivnosti predviđenih Kratkoročnom strategijom unapređenja podrške i pomoći studentima Univerziteta u Beogradu. Cilj ove strategije je pružanje različitih vidova podrške studentima kojima je podrška najpotrebnija, sprečavanje diskriminacije te obezbeđivanje uslova da svi imaju jednake šanse da upišu i završe fakultet Univerziteta u Beogradu.

 

 
Tag: