CzRK radionica UPRAVLJANJE STRESOM na Ekonomskom fakultetu

Radionica UPRAVLJANJE STRESOM održaće se u utorak, 28. februara 2017. Na radionici, učesnici će imati prilike da se bolje upoznaju sa pojmom stresa, njegovim dejstvom na organizam i simptomima koje izaziva, kao i sa načinima efikasnog upravljanja stresom. Cilj radionice je podrška studentima u brizi o sopstvenom mentalnom zdravlju i prevencija psihosomatskih problema uzrokovanih stresom.

Prijavljivanje za radionice je obavezno, i vrši se putem formulara https://goo.gl/ttKLFz

Rok za prijavljivanje je 23.02.2017.

Radionice će održati Selena Vračar, volonter Centra za razvoj karijere i demonstrator na predmetu „Psihologija učenja i nastave“ na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i Milena Rajčević, koordinator programa psihološkog savetovanja u Centru za razvoj karijere.

Realizacija ove radionice deo je aktivnosti predviđenih Kratkoročnom strategijom unapređenja podrške i pomoći studentima Univerziteta u Beogradu. Cilj ove strategije je pružanje različitih vidova podrške studentima kojima je podrška najpotrebnija, sprečavanje diskriminacije te obezbeđivanje uslova da svi imaju jednake šanse da upišu i završe fakultet Univerziteta u Beogradu.

Tag: