Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za sve studente Saobraćajnog fakulteta biće održan 21. i 22. marta 2017. godine

Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za sve studente Saobraćajnog fakulteta biće održan 21. i 22. marta 2017. godine na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta. 

Transport and Traffic Business Days predstavlja tradicionalno okupljanje studenata Saobraćajnog fakulteta i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono – komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija koje su stožer privrede u našoj zemlji.

Kompanije koje su podržale ovogodišnji sajam i već potvrdile svoje učešće su: Delhaize Srbija, D Express, DHL, MadNet, Milšped, Jugoslovensko rečno brodarstvo, Roaming Networks, a mnoge druge će im se tek pridružiti...

Tokom dva dana, za vreme održavanja sajma, studentima će se pružiti mogućnost da se bolje upoznaju sa kompanijama koje su vodeće u svojim oblastima, a osim toga i da se oprobaju u studiji slučaja, kao i u razgovoru za posao sa potencijalnim poslodavcem. 

U okviru studije slučaja, studenti će po grupama rešavati određene probleme sa kojima se kompanija susreće iz dana u dan, a nakon pronalaska i predstaviti potencijalno rešenje. Učesnici studije slučaja su student završnih godina. 

Razgovor za posao je ono što svakog studenta čeka, pre ili nakon završetka studiranja. U cilju savladavanja treme koja je prisutna kod svakog studenta prilikom odlaska na intervju, biće organizovani razgovori za posao i tom prilikom, studenti će moći da se upoznaju sa budućim poslodavcima.

Za više informacija posetite sajt www.sfstudent.rs ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese office@ttbd.sfstudent.rs