Održano predavanje: „SAMOUVERENOST - NAVIKA BR.1 USPEŠNIH LJUDI“

U sredu 12.04.2017. u prostorijama Rektorata Univerziteta u Beogradu održano je predavanje pod nazivom „Samouverenost – navika #1 uspešnih ljudi“ koje je organizovao Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata. Predavanje je održao mr Zvonko Popović, direktor HDR PRO CONSULTING, motivacioni govornik i trener.
 
Nakon interaktivne sesije na temu navika i veština koje su preduslov uspeha na tržištu rada, predavanje je posveceno razlicitim definicijama samouverenosti i kroz mnoštvo svakodnevnih primera studentima je dočarano kako promena načina razmišljanja može dovesti do promene svih aspekata života, kako promeniti svoj mentalni fokus i povećati samopoštovanje. Na samom kraju, bilo je reči o praktičnim tehnikama za povećanje samouverenosti i kako ih iskoristiti u ciklusu uspevanja.
 
Samom predavanju prisustvovalo je oko 40 studenata različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su ovo predavanje napustili sa snažnim pozitivnim utiskom ocenviši ga kao jako inspirativno i motivišuće što pokazuju komentari studenata. 
 
Neki od komentara su:
 
- Sve pohvale za izbor teme. Moja očekvianja su ispunjena. Uživala sam slušajući. Pametno iskorišćeno slobodno vreme.
 
- Predivno i pozitivno. Vraća nadu. Da ne zaboravimo da smo sami naša pokretačka sila.
 
- Odlično predavanje, nešto što je danas neophodno, nešto što je danas potrebno svima a ne samo studentima i omladini.
 

 

U sredu 12. aprila 2017. godine sa početkom u 13 časova u prostorijama Rektorata održaće se predavanje na temu “SAMOUVERENOST – osobina #1 uspešnih ljudi“ u organizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Predavanje će održati mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING , trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach, motivacioni govornik i stručnjak za razvoj samouverenosti.

Studenti će imati priliku da  saznaju zašto je ova osobina presudno važna za uspeh u poslu i životu, kako da je razviju, kako nam samouverenost pomaže u razvoju karijere i u životu, kao i da nauče jednostavne tehnike za izgradnju samouverenosti, otkriju svoju harizmatičnost i nauče kako da koriste najbolju verziju svoje ličnosti.

Predavanje će trajati dva sata i otvoreno je za sve studente Univerziteta u Beogradu.

Prijava za ovo besplatno predavanje je obavezna i možete je izvšiti putem sledećeg linka: http://skr.rs/Fqu