Karijerno ćaskanje - završnica kursa Veštine upravljanja karijerom na Saobraćajnom fakultetu

U četvrtak, 11. maja od 14 do 16 časova na Saobraćajnom fakultetu, biće održan događaj Karijerno ćaskanje. „Ćaskanje“ predstavlja završnicu fakultativnog kursa Veštine upravljanja karijerom koji je Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu tokom ovog semestra realizovao na Saobraćajnom fakultetu, a koji su pohađali studenti završnih godina osnovnih i master studija tog fakulteta.

Događaju će prisustvovati predstavnici različitih preduzeća i organizacija u kojima rade saobraćajni inženjeri: Nestle Adriatic S, Telekom Srbija, Putevi Srbije i Aerodrom Nikola Tesla Beograd. To će biti prilika da se studenti umreže i povežu sa navedenim kompanijama, „iz prve ruke“ saznaju šta i kako rade inženjeri saobraćaja na različitim pozicijama, dobiju savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

Karijerno ćaskanje je pre svega namenjeno studentima koji su pohađali kurs Veštine upravljanja karijerom, ali je otvoreno za sve zainteresovane studente Saobraćajnog fakulteta, koji treba da najave svoje prisustvo putem mejla office@razvojkarijere.bg.ac.rs ili telefona 011/3207414.

Kurs Veštine upravljanja karijerom je koncipirao Centar za razvoj karijere kao jedan od programa za razvoj zapošljivosti i realizuje se drugu godinu za redom na fakultetima Univerziteta u Beogradu. Kurs je prošle godine osvojio nagradu na Nacionalnom Euroguidance takmičenju dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja.