Počinje program CzRK “Priprema – pozor – STAV!” - Uvodno predavanje

 

 

PILOT PROGRAM CZRK: „PRIPREMA – POZOR – STAV!“

 

Beograd, 10.10.2017. - Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pilotira program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

O programu PRIPREMA - POZOR – STAV

Polazeći od rezultata istraživanja stavova poslodavaca o veštinama koje unapređuju zapošljivost studenata i najnovojih trendova u korporativnom svetu koji svoju politiku razvoja zaposlenih, a posebno lidera, baziraju na Growth mindset modelu prepoznali smo potrebu da studentima ponudimo niz predavanja i onlajn radionica koje imaju za cilj da ukažu na važnost stava i uverenja koje leže u osnovi profesionalnog uspeha. Program će se realizovati u periodu oktobar-decembar 2017. i besplatan je. Predavanja će se održavati u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Planirano je da se realizujje 6 predavanja na sledeće teme: 1. GM model (20.10.2017.), 2. Vizija i ciljevi, 3. Kako izgraditi samouverenost, 4. Proaktivnost kao preduslov uspeha u savremenom poslovnom svetu, 5. Entuzijazam i optimizam – zašto i kako, i 6. Izvrsnost.

Veštine koje će studenti moći da usavrše onlajn su 1. Komunikacija, 2. Timski rad, 3. Upravljanje vremenom i 4. Prezentacione veštine. Po uspešnom završetku svake od onlajn obuka studenti mogu dobiti elektronski serifikat.

Pozivamo vas na predstavljanje programa “Priprema – pozor – STAV!” i uvodno predavanje koje će održati mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach, i motivacioni govornik, u petak, 20.10.2017. sa početkom u 13.00 h u učionici u potkrovlju u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

 

Predavanje „GROWTH MINDSET MODEL – novi model uspeha pojedinaca i kompanija“ daće priliku studentima da se informišu o GM modelu i da saznaju zašto vodeće internacionalne kompanije /Google, Feacebook, Apple, Microsoft, Nike, IBM, Disney, IKEA, Starbacks... / uvode GM kulturu i prednost u zapošljavanju daju ljudima sa tzv. razvojnim ili progresivnim mentalnim stavom. Saznaće i koje su odlike tog stava i kako su neke od najuspešnijih ličnosti današnjice u svom ličnom i profesionalnom razvoju menjajući  uverenja o sebi i mogućim ciljevima uspele da svoje potencijale unaprede i suoče se sa brojnim izazovima. Zbog ograničenog broja mesta u sali, molimo vas prijavite svoj dolazak do 18.10.2017. u ponoć, putem upitnika na linku: https://goo.gl/mkkPsk

Svi prijavljeni dobiće poruku u vezi sa uvodnim predavanjem i detaljnije informacije vezane za učešće u programu.