"Priprema - pozor - STAV" - Predavanje o Growth mindset-u i načinu na koji se on razvija

Posle uvodnog predavanja „GROWTH MINDSET MODEL – novi model uspeha pojedinaca i kompanija“ održanog prošle nedelje u okviru pilot programa Centra za razvoj karijere pod nazivom “Priprema…pozor…STAV” obaveštavamo vas da će se i ovog petka, 27.10.2017. godine održati predavanje sa početkom u 13 časova.

Predavanje koje će održati  mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach, i motivacioni govornik biće posvećeno razvojnom mentalitetu i načinu na koji se on razvija.

Zbog ograničenog broja mesta u sali, pozivamo vas da prijavite svoj dolazak, putem upitnika na linku: https://goo.gl/forms/JQlGsCN2iT0Ea23w1

O programu PRIPREMA - POZOR – STAV

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pilotira program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

Polazeći od rezultata istraživanja stavova poslodavaca o veštinama koje unapređuju zapošljivost studenata i najnovojih trendova u korporativnom svetu koji svoju politiku razvoja zaposlenih, a posebno lidera, baziraju na Growth mindset modelu prepoznali smo potrebu da studentima ponudimo niz predavanja i onlajn radionica koje imaju za cilj da ukažu na važnost stava i uverenja koje leže u osnovi profesionalnog uspeha. Program će se realizovati u periodu oktobar-decembar 2017. i besplatan je. Predavanja će se održavati u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Planirano je da se u okviru programa do kraja godine realizuju predavanja na sledeće teme: GM model (20.10.2017.uvod), GM model – kako ga razvijati (27.10.2017), Kako izgraditi samouverenost, Proaktivnost kao preduslov uspeha u savremenom poslovnom svetu,  Entuzijazam i optimizam – zašto i kako, Vizija i ciljevi.

Veštine koje će studenti moći da usavrše onlajn su 1. Komunikacija, 2. Timski rad, 3. Upravljanje vremenom i 4. Prezentacione veštine. Po uspešnom završetku svake od onlajn obuka studenti mogu dobiti elektronski serifikat.

Radi učešća potrebno je da:

- napravite nalog na https://elearning.rcub.bg.ac.rs/moodle/login/signup.php
- popunite upitnik za učesnike na https://goo.gl/forms/gBn5F25gp3NmgfI82

E-learning treninzi za razvoj veština su u pripremi i možete se prijaviti za učešće od danas. Upis će se vršiti ručno i sukcesivno, kako prijave budu pristizale do kraja godine.