Otvoreno prijavljivanje studenata za XII ciklus programa KADAR DA BUDEM KADAR

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 11. do 15. decembra 2017. godine. 

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Dvanaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine i konflikti, timski rad, upravljanje vremenom, prezentacione veštine i stejkholder menadžment.  

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment  kompanija Coca-Cola Hellenic, Advance Response International, MPC Holding, MT&T Property Management, kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova. Realizaciju ovog ciklusa programa podržala je kompanija Nestle Adriatic S d.o.o.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 300 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! 

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 6. decembra 2017. godine. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.