Novo predavanje u okviru programa CzRK "Priprema...pozor...STAV!" - Vizija uspešne ličnosti i postavljanje ciljeva

U sredu, 13. decembra 2017. godine sa početkom u 13 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, biće održano predavanje pod nazivom Vizija uspešne ličnosti i postavljanje ciljeva, u okviru pilot programa Univerzitetskog centra za razvoj karijere "Priprema...pozor...STAV!" koji se realizuje u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS.

Studenti će tokom ovog predavanja moći da nauče kako da osmisle svoju uspešnu ličnost i postave efektivne ciljeve za njenu realizaciju.

Agenda:

  • Šta je vizija i kako se ona kreira,
  • Metafore uspeha i života,
  • Hijerarhija vrednosti i san o uspešnoj ličnosti,
  • Tehnike postavljanja ciljeva,
  • Akcioni plan za realizaciju ciljeva

Predavanje će održati mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach. 

Zbog ograničenog broja mesta u sali, pozivamo vas da prijavite svoj dolazak do 11.12. u ponoć, putem upitnika na linku: https://goo.gl/mkkPsk

O programu“Priprema – pozor – STAV!”

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pilotira program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

Polazeći od rezultata istraživanja stavova poslodavaca o veštinama koje unapređuju zapošljivost studenata i najnovjih trendova u korporativnom svetu koji svoju politiku razvoja zaposlenih, a posebno lidera, baziraju na Growth mindset modelu prepoznali smo potrebu da studentima ponudimo niz predavanja i onlajn radionica koje imaju za cilj da ukažu na važnost stava i uverenja koje leže u osnovi profesionalnog uspeha.

Program se realizuje u periodu oktobar-decembar 2017. i besplatan je.

Predavanja se održavaju u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, a onlajn treninzi za razvoj veština realizuju se na Moodle platformi Računarskog centra na http://elearning.rcub.bg.ac.rs/moodle/enrol/index.php?id=460.

Priključite se!