Menjam tremu za pripremu na Pravnom fakultetu - CV klinika 18.XII, Radionice 21.i 22.XII

MENjAM TREMU ZA PRIPREMU

Serija radionica Centra za razvoj karijere na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu realizovaće na Pravnom fakultetu program pod nazivom „Menjam tremu za pripremu“ tokom pretposlednje nedelje decembra.

U ponedeljak, 18.decembra na info desku u holu fakulteta studenti će imati mogućnost da od dva savetnika Centra na licu mesta dobiju povratnu informaciju o radnoj biografiji koju tom prilikom donesu i informišu se i bliže upoznaju sa aktivnostima Centra i uslugama koje su studentima dostupne tokom cele godine. Pozivamo studente da iskoriste priliku i posete “CV kliniku” Centra za razvoj karijere, upišu se na info-listu i saznaju više od 10 do 16 časova. 

U četvrtak, 21.decembra u slušaonici 8 biće organizovane dve radionice za studente. Prva radionica pod nazivom „Profil + istraživanje sopstvenih potencijala“ počinje u 10 časova, trajaće dva i po sata i studentima će pomoći da saznaju više o sebi, svojim snagama i slabostima, interesovanjima i veštinama.  Druga radionica koja počinje u 13 časova biće posvećena sastavljanju dobre radne biografije i motivacionog pisma. Radionica će trajati dva sata. Obe radionice vodiće psiholog Centra za razvoj karijere Jovana Piper.

U petak, 22.decembra u slušaonici 8 biće organizovane tri radionice za studente.  Prva radionica pod nazivom „Izgradite mrežu korisnih kontakata i neka društvene mreže rade za vas“ biće posvećena aktivnom traženju posla i trajaće od 10 do 12 časova.  Nakon toga, sa početkom u 12 časova i 30 minuta biće organizovana simulacija razgovora za posao. Radionica će trajati dva sata. Obe radionice vodiće savetnici Centra za razvoj karijere Ana Janković Barović i Marija Jovanović. Za kraj, od 14.30 do 16.30 biće realizovana radionica na kojoj će direktor Centra za razvoj karijere Dejana Lazić predstaviti prilike za studente i diplomirane sa gostima iznenađenja iz reda kompanija sa kojima se ostvaruje saradnja u oblasti organizacije prakse za studente i regrutacije kandidata za poslove i obuke.   

Za učešće na svim radionicama u okviru programa „Menjam tremu za pripremu“ neophodno je prethodno prijavljivanje studenata, koje se može brzo i lako obaviti na sajtu Centra za razvoj karijere www.razvojkarijere.bg.ac.rs.  Prijavljivanje će trajati do popune mesta.