PREDAVANJE "KAKO IZGRADITI USPEŠNU LIČNOST" U OKVIRU CZRK PROGRAMA "PRIPREMA...POZOR...STAV!"

U sredu, 20. decembra 2017. godine sa početkom u 13 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, biće održano poslednje predavanje u okviru pilot programa Univerzitetskog centra za razvoj karijere "Priprema...pozor...STAV!", pod nazivom Kako izgraditi uspešnu ličnost.

Ova kombinacija treninga i diskusije, sa akcentom na interaktivnosti, obuhvatiće rekapitulaciju sva četiri treninga: Growth mindset, Samouverenost, Proaktivnost i Vizija uspešne ličnosti i postavljanje ciljeva. Učesnici će moći da postavljaju pitanja i tako u potpunosti savladaju tehnike izgradnje uspešne ličnosti.

Predavanje će održati mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach. 

Zbog ograničenog broja mesta u sali, pozivamo vas da prijavite svoj dolazak do 19.decembra 2017. u podne.

O programu“Priprema – pozor – STAV!”

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pilotira program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

Polazeći od rezultata istraživanja stavova poslodavaca o veštinama koje unapređuju zapošljivost studenata i najnovjih trendova u korporativnom svetu koji svoju politiku razvoja zaposlenih, a posebno lidera, baziraju na Growth mindset modelu prepoznali smo potrebu da studentima ponudimo niz predavanja i onlajn radionica koje imaju za cilj da ukažu na važnost stava i uverenja koje leže u osnovi profesionalnog uspeha.

Program se realizuje u periodu oktobar-decembar 2017. i besplatan je.

Predavanja se održavaju u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, a onlajn treninzi za razvoj veština realizuju se na Moodle platformi Računarskog centra na http://elearning.rcub.bg.ac.rs/moodle/enrol/index.php?id=460.