Prvi sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu - 1.dan

 

Sajam je namenjen učenicima završnih razreda srednjih škola i predstavlja pravu priliku da na jednom mestu neposredno od predstavnika fakulteta Univerziteta u Beogradu u direktnom kontaktu i razgovoru, saznate više o vašem budućem pozivu. U cilju promocije kvalitetnog akademskog obrazovanja, predstavnici fakulteta Univerziteta u Beogradu na Sajmu će vam, po utvrđenom rasporedu u amfiteatrima Pravnog fakulteta, predstaviti svoje akademske studije, upoznati vas sa uslovima studiranja i pomoći vam da lakše donesete odluku o svom budućem profesionalnom i životnom pozivu.

Tokom trajanja Sajma, predstavnici pojedinih fakulteta su prisutni i na štandovima u holu Pravnog Fakulteta, za sve eventualne dodatne informacije koje vam mogu biti od značaja.

Prvi sajam obrazovanja okupiće samo fakultete Univerziteta u Beogradu.

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu pružiće vam tokom trajanja sajma kroz program „Pripremi se – upiši se“, podršku serijom radionica u razvoju znanja i veština, koja će vam biti od značaja pri nastavku obrazovanja ili pri zapošljavanju. Radionice su osmišljene tako da pruže ciljanu pomoć kako da sa više samopouzdanja i informacija dočekate jun 2018. godine, polaganje prijemnog ispita, iščekivanje rezultata i početak studija.

Sajam je otvoren od 11.00 do 18.00 časova. Ulaz na sajam je besplatan!

Pogledajte program predstavljanja i raspored radionica ovde.

СУБОТА 
27. јануар 2018. године

АМФИТЕАТАР I

12.00 Архитектонски факултет
13.00 Саобраћајни факултет
14.00 Технолошко-металуршки факултет 
15.00 Математички факултет
16.00 Хемијски факултет

АМФИТЕАТАР III

12.00 Грађевински факултет
13.00 Рударско-геолошки факултет 
14.00 Фармацеутски факултет
15.00 Географски факултет
16.00 Физички факултет

АМФИТЕАТАР IX

Центар за развој каријере и саветовање студената  
Програм “Припреми се - упиши се“ . 

13.00-15.30 „ Доношење одлука“
16.00-18.30 „Учи лако-сазнај како“

 

Šta budući studenti mogu da očekuju?

 

Na radionici “Donošenje odluka”, koja će se održati u subotu, 27.1. sa početkom u 13 časova,  učenici će imati prilike da, kroz predavanje i diskusiju prepoznaju svoj stil donošenja odluka i njegove snage i slabosti. Pored toga moći će da istraže faktore koji utiču na njihove odluke i nauče kako da što kvalitetnije vrše izbor između opcija. Ova radionica će posebno značiti onima koji se još dvoume oko odabira fakulteta.

 

Uči lako – saznaj kako“, koja će se održati u subotu, 27.1. sa početkom u 16 časova,   je radionica namenjena upoznavanju sa različitim stilovima učenja, metodama i tehnikama koje su značajne za lakše i brže učenje i pamćenje gradiva za prijemni ispit. Biće pokrenuta i diskusija o motivaciji i organizaciji procesa učenja.

Dobrodošli!