Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u periodu od 09. do 11. maja 2018. godine održan sajam zapošljavanja i volontiranja - PRAVNICI NA POSLU “CHOOSE YOUR CAREER”

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u periodu od 09. do 11. maja 2018. godine održan je sajam zapošljavanja i volontiranja - PRAVNICI NA POSLU “CHOOSE YOUR CAREER”. 

Sajam je u organizaciji Evropskog udruženja studenanta prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) i već je postao tradicija-održava se treću godinu zaredom. Namenjen je studentima završnih godina studija pravnih fakulteta i diplomiranim pravnicima radi pružanja mogućnosti zapošljavanja i sticanja stručne prakse u nekim od nekim od najuglednijih advokatskih kancelarija i firmi u zemlji.

Studenti i diplomirani pravnici mogu da saznaju sve što ih zanima u vezi sa poslovima advokata, izvršitelja i velikih kompanija i ostvare šansu za praksu i zaposlenje, budući da su im se potencijalni poslodavci predstavljali u holu Pravnog fakulteta. Za detaljnije informacije posetite FB event:  https://www.facebook.com/events/2185450038146836/

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu učestvovao je u sajamskom delu i realizovao radionicu za studente u otvorenom amfiteatru Pravnog fakulteta.