Nova generacija KDBK-ovaca uspešno završila program!

U petak, 21.12. svečanom dodelom sertifikata završen je četrnaesti ciklus programa „Kadar da budem kadar“. Program je u periodu od 17. do 21. decembra pohađalo 27 studenata i diplomaca sa fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu koji su tokom pet dana prolazili kroz intenzivne treninge veština neophodnih za kao što su upravljanje vremenom i postavljanje ciljeva, poslovna komunikacija i povratna informacija, timski rad i generisanje ideja, kreativnost, inovacije i rešavanje problema, nove metode upravljanja ljudima.

Kako postavljati ciljeve, a kako ih ostvarivati? Kako organizovati svoje aktivnosti? Šta čini profesionalnog komunikatora? Kako se daje povratna informacija i zašto je ona važna?  Koje su odlike produktivnih timova i kako se oni grade? Zašto je kreativnost važna u bilo kom poslu i kako je negovati? Kako prilagoditi komunikaciju različitim stilovima komunikatora?, bila su samo neka od pitanja kojima smo se bavili kroz niz različitih individualnih i grupnih vežbi, praktičnih primera, demonstracija i simulacija.

Gostujući treneri, profesionalci u oblasti razvoja ljudskih resursa koji su tokom protekle nedelje radili sa studentima dolaze iz kompanija: Delhaize, SR Technics, Advance Response International, Telekom Srbija i Mercator S . Ovaj ciklus je realizovan uz podršku kompanija Nestle Adriatic i Coca-Cola HBC koji su obezbedili kafu, slatkiše i osveženje za polaznike programa.

Program "Kadar da budem kadar" predstavlja seriju treninga koje, kao gostujući predavači Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, vode stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa iz vodećih kompanija u Srbiji, a s ciljem unapređenja veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada. Kroz program je do sad prošlo preko 400 polaznika i preko 60 predavača.