Saznajte iz prve ruke - Poseta IN Centru

 

Kako izgleda jedan radni dan u habu?

Šta je sve potrebno da biste bili deo tima koj vodi hab?

Kako je raditi u co-working prostoru?

Koji principi vladaju u preduzetničkom ekosistemu Srbije?

 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i hab "In Centar International d.o.o. " pozivaju studente da se prijave za učešće u programu "Saznajte iz prve ruke" u četvrtak, 21. marta 2019. godine sa početkom od 17 časova.  

Studenti će biti u prilici da upoznaju jednog od osnivača In Centra i od njega saznaju više o misiji ovog haba i modelu rada. Zaposleni u sektoru marketinga, prodaje i programskog poslovanja će govoriti o svojim iskustvima i karijernom putu u okviru In Centra. Takođe, biće reči o preduzetništvu, značaju i prilikama koje preduzetnička karijera pruža. Učesnici će saznati i kako In Centar može da im pomogne u razvoju ideje za sopstveni biznis, a imaće priliku i da se oprobaju u rešavanju specijalnog zadatka pod nazivom “Misli kao preduzetnik” koji su naši domaćini pripremili. U okviru njega studenti će se upoznati sa osnovama biznis modela i preduzetničkog načina razmišljanja.

Poseta će se završiti u neformalnom druženju tokom kog će studenti moći da popričaju sa zaposlenima u habu o svim pitanjima koja ih zanimaju. Prijavljivanje traje do utorka, 19. marta do 16 časova popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://tinyurl.com/y652vbdt

Poziv je prvenstveno namenjen studentima Ekonomskog, Pravnog, Fakulteta političkih nauka, Filozofskog, Filološkog, Arhitektonskog, Građevinskog, Matematičkog, Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Mašinskog i Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Broj učesnika posete je ograničen. O statusu prijave učesnici će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte.


Ova poseta realizuje se u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.U programu „Saznajte iz prve ruke“ do sada je učestvovalo preko 60 različitih kompanija koje su ugostile više od 2000 studenata Univerziteta u Beogradu.

In Centar je hab koji kroz svoje usluge i programe pruža podršku preduzetnicima i startapovima u razvoju poslovanja. Doprinose razvoju preduzetničkog ekosistema u regionu kroz organizaciju raznih događaja i edukacija za buduće preduzetnike.