Realizovana poseta kompaniji GlaxoSmithKline 28.aprila

Beograd, 28.april 2017. - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i kompanija GlaxoSmithKline organizovali su danas za studente završnih godina osnovnih i master studija Medicinskog, Stomatološkog i Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu posetu kompaniji GlaxoSmithKline. 

Prilikom posete, studenti su imali priliku da od direktora kompanije i zaposlenih u sektoru ljudskih resursa saznaju više o tome kako izgleda politika zapošljavanja, koji su aktuelni projekti i koje su prednosti rada u kompaniji GlaxoSmithKline, kao i da čuju više o društvenoj odgovornosti kompanije. U vezi sa poslovima koje svakodnevno obavljaju i veštinama neophodnim za rad u njihovom timu, učesnicima posete obratili su se i koordinator za korporativnu komunikaciju i saradnju sa udruženjima pacijenata, kao i predstavnik sektora za medicinske poslove i registraciju proizvoda.

Ovo je druga poseta kompaniji GlaxoSmithKline koja se organizuje u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

 


NAJAVA:

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i kompanija GlaxoSmithKline pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija Medicinskog, Stomatološkog i Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu da se prijave za posetu kompaniji GlaxoSmithKline koja će se održati u petak, 28. aprila 2017. godine.

Prilikom posete, studenti će imati priliku da od direktora kompanije i zaposlenih u sektoru ljudskih resursa saznaju više o tome kako izgleda politika zapošljavanja, koji su aktuelni projekti i koje su prednosti rada u kompaniji GlaxoSmithKline, kao i da čuju više o društvenoj odgovornosti kompanije. U vezi sa poslovima koje svakodnevno obavljaju i veštinama neophodnim za rad u njihovom timu, učesnicima posete obratiće se i koordinator za korporativnu komunikaciju i saradnju sa udruženjima pacijenata, kao i predstavnik sektora za medicinske poslove i registraciju proizvoda.

Ovo je druga poseta kompaniji GlaxoSmithKline koja se organizuje u okviru programa“Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u poseti kompaniji GlaxoSmithKline, pozivamo vas da se prijavite do utorka 25.aprila u 12 časova popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku  http://skr.rs/F9j . Broj mesta je ograničen.