Preporuka nedelje - CzRK preporučuje

Studenti - ambasadori Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu (CzRK) rešili su da naprave događaj koji će biti namenjen studentima, sa ciljem da ih poveže i da im omogući da međusobno podele znanja. Uz podršku CzRK, Katarina, Kristina i Miroslav osmislili su projekat „Vršnjačko mentorstvo – studentska akcija!“, koji je podržao Forum za odgovorno poslovanje i Coca‑Cola HBC Srbija, i u okviru kog će za studente biti realizovane dve radionice i jedna panel diskusija u četvrtak, 17.oktobra 2019. godine na Filološkom fakultetu.   

Aktivnosti će biti realizovane po sledećem rasporedu:

10:00 – 11:15 - Radionica: Intervju za posao - dobićete savete kako da se pripremite, šta je potrebno da znate pre nego što odete na razgovor, kao i šta možete da očekujete na intervjuu. Radionicu će držati Miljan Mirković sa Fakulteta bezbednosti.

11:30 – 12:45 - Radionica: LinkedIN i poslovna komunikacija - u poslovnom svetu LinkedIN je postao gotovo neizostavan vid komunikacije, predstavljanja karijernih dostignuća, način za regrutovanje zaposlenih i praktikanata, traženje posla i još mnogo toga. Zato je vreme da sredite svoj profil, a konkretne savete možete čuti od Nikole Đorđevića sa Saobraćajnog fakulteta.

13:00 – 14:30 - Panel diskusija: Saznaj sve o studentskoj Erasmus razmeni - mnogi se pitaju šta im je potrebno da bi studirali u inostranstvu, kako teče procedura aplikacije, kao kakva su iskustva studenata koji su bili na razmeni. Ovo je prilika da sve te informacije čujete na jednom mestu! Učesnici panela biće studenti koji su bili na razmeni i predstavnik Erasmus Student Network Belgrade.


Pozivamo vas da se prijavite i uzmete učešće! Zbog ograničenog broja mesta, obavezna je prijava zainteresovanih studenata do 15. oktobra do 12 časova.  Link ka prijavnom formularu je na linku: https://tinyurl.com/y6buzfrq


Svi prijavljeni će dobiti povratnu informaciju o prijavi a u zavisnosti od interesovanja studenata CzRK će ponoviti radionice na slične teme tokom nove školske godine.

 

 
 

 

 


Centar nastoji da promoviše kvalitetne inicijative čiji je cilj podrška u karijernom razvoju. Organizacije koje imaju kvalitetne programe povezivanja poslodavaca i studenata, besplatne programe unapređenja veština, programe stipendiranja ili istraživanja čiji rezultati mogu biti relevantni studentima, kao i inovativne aktivnosti koje podržavaju profesionalni razvoj studenata i diplomiranih studenata mogu naći mesto u PREPORUCI NEDELjE na našem sajtu.

 

Tag: