Onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom je zaživeo!

Onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom je zaživeo!

 

Београд, 22.3.2017. - Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je danas na Мoodle platformi otpočeo sa realizacijom onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom za studente završne godine Farmaceutskog fakulteta.

Polaznici kursa će tokom osmonedeljnog kursa biti u prilici da prođu kroz niz tema kao što su: Istraživanje tržišta rada, Istraživanje sopstvenih potencijala, Donošenje odluka, Planiranje karijere i postavljanje ciljeva, Strategije predstavljanja poslodavcu i aktivno traženje posla, Pisanje radne biografije, Intervju za posao.

Polaznici koji budu aktivni tokom onlajn kursa prisustvovaće i susretima „uživo“ na fakultetu koji će obuhvatiti simulaciju intervjua za posao i umrežavanje sa predstavnicima farmaceutskih organizacija.

Na kurs je još uvek moguće prijaviti se. Polaznici koji se budu naknadno upisali biće u obavezi da prođu kroz sve dotadašnje aktivnosti i na taj način „sustignu“ već upisane.

Kurs Veštine upravljanja karijerom koji je koncipirao Centar za razvoj karijere realizuje se od prošle godine na fakultetima Univerziteta u Beogradu. Do sada  je realizovano pet ciklusa kursa, a ovog semestra prvi put kurs je ponuđen u onlajn varijanti.

Isti onlajn kurs za studente Ekonomskog fakulteta startovaće krajem ove nedelje. Prijavljivanje je još uvek otvoreno.  Više informacija o kursu i načinu prijave zainteresovani mogu da vide ovde