Кадар да будем кадар

 
Pozivaju se studenti da se prijave za učešće u programu "Kadar da budem kadar" koji će se realizovati od 20. do 27. aprila 2021.godine onlajn.  
 
"Kadar da budem" kadar obuhvata seriju treninga mekih veština koje drže iskusni predavači iz uspešnih kompanija i drugi profesionalci iz oblasti upravljanja i razvoja kadrova.
 
Pored treninga koji će studentima pomoći da postave temelje ličnog brenda, tokom programa studenti će moći da unaprede veštine komunikacije i prezentacione veštine, a radiće i na razvoju moći kritičkog mišljenja i rešavanja poslovnih problema. 
 
 
Program je namenjen studentima završnih godina osnovnih i master studija, kao i diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu (do 3 godine nakon diplomiranja). U potpunosti je besplatan i ove godine će se po prvi put održati onlajn.  
 
Ne propustite ovu sjajnu priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnogo toga!  
 
Prijavite se najkasnije do 17. aprila do 18.00 časova na linku: https://forms.gle/PAyAWBRRaJErrjHE8
 
O statusu prijave bićete obavešteni putem telefona i/ili elektronske pošte u ponedeljak, 19. aprila prepodne!
 
Svi treninzi u okviru programa su obavezni za odabrane polaznike, koji nakon završenog programa mogu da očekuju sertifikat. 
 
Program "Kadar da budem kadar" organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu od 2010. godine. Program je pomogao brojnim studentima u izgradnji buduće karijere, a u njemu je do sada učestvovalo preko 400 polaznika sa Univerziteta u Beogradu. 
 
 

 


Програм "Кадар да будем кадар" представља серију тренинга које, као гостујући предавачи Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, воде стручњаци из области људских ресурса из водећих компанија у Србији, а с циљем унапређења вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада. Кадар да будем кадар се реализује од 2010. године. 

КОМЕ ЈЕ ПРОГРАМ НАМЕЊЕН?

Студентима завршних година и младим дипломираним студентима факултета у саставу Универзитета у Београду са високом мотивацијом, високим просеком оцена током студија и спремношћу да активно раде на развоју и унапређењу својих вештина. 

Програм у једном циклусу похађа 30 високо мотивисаних младих људи, студената и дипломаца Универзитета у Београду, који по окончању програма добијају јединствени сертификат о похађању тренинга.  Програм се реализује два пута годишње - у мају и децембру. 
 
Кроз програм је до сада прошло преко 400 полазника, а учестовало преко 60 тренера/предавача!  Придружите им се!