Sajam kompanija 20. i 21.februara u hotelu Metropol - Projekat Dani prakse

Ukoliko imate želju da napredujete i steknete iskustvo u svojoj oblasti interesovanja, imaćete savršenu priliku da se informišete o praksama koje nude kompanije na našem tržištu, na sajmu koji će se održati 20. i 21. februara 2020. u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Studenti će moći da se upoznaju sa radom kompanija, poslovima i praksama koje oni nude, kao i da se informišu o potrebnim znanjima i veštinama za zaposlenje. 

Kompanije koje će učestvovati su: Milšped Group, Meridian, EY, NB Soft, GENERALI Osiguranje Srbija, Comtrade, Axanta Belgrade, Hemofarm, Geodis, NCR, BlackRock, Wiener Stadtische, BOSCH, Erste Banka, Telekom Srbija, Mts, Elixir Group, Kaizen Institute i Atlantic grupa.

Na štandu Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata  posetioci će moći da se upoznaju bliže sa našim radom i aktivnostima, informišu o aktuelnim prilikama za praksu i kompanijama sa kojima Univerzitet organizuje saradnju u ovoj oblasti, prijave se e-servise i Info mejling listu, kao i za “Karijerno ćaskanje” sa kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd, koje će se održati u sredu, 26. 2.2020.

Projekat Dani prakse je organizovan od strane Studentskog saveza FON-a. Ima za cilj da umreži kompanije, studente i mlade ljude koji imaju želju da se angažuju u sferi svog interesovanja, steknu bogato i značajno iskustvo za budući posao i pronadju dinamičnu oblast u kojoj su najbolji.

Budući da je cilj ovog projekta da otvori vrata studentima za buduće karijere, nakon sajma kompanija biće organizovan i takmičarski deo koji obuhvata studiju slučaja “MTS kao digitalni operater” i radionice koje će voditi partneri projekta.

Detaljnije informacije o projektu dostupne su na sajtu Studentskog saveza Fakulteta organizacionih nauka:  http://ssfon.rs/dani-prakse-2020/