Otvoren poziv za polaznike onlajn kursa Univerzitetskog centra za razvoj karijere VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM sa Tehničkog fakulteta u Boru

Otvoren poziv za polaznike onlajn kursa Univerzitetskog centra za razvoj karijere VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM

 

Beograd, 27.4.2017. - Zahvaljujući uspešnoj saradnji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu i Tehničkog fakulteta u Boru studenti ovog fakulteta imaće priliku da tokom aktuelnog semestra pohađaju onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom.

Kurs je namenjen studentima završnih godina osnovnih i master studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Sastoji se iz više onlajn predavanja, radionica i vežbi i trajaće pet nedelja.

Sav sadržaj i aktivnosti biće polaznicima dostupni elektronski i oni će moći će da mu pristupaju i rade vežbe u vreme i sa mesta koje im je najzgodnije. Kurs će se realizovati na Moodle platformi u okviru eLearning sistema Univerziteta u Beogradu od 4.maja do 4.juna 2017.godine.  

Tokom kursa će studenti dobiti odgovore na pitanja: Šta su veštine upravljanja karijerom i zašto su one važne? Šta je to zapošljivost? Zaštо i kako se planira karijera? Koje su strategije aktivnog traženja posla?  Kako se donose karijerne odluke?  Kako se predstavlja poslodavcu?…

Pozivaju se studenti da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara i slanjem na m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs

Preuzmite prijavni formular OVDE.