Kurs "Veštine upravljanja karijerom" u ovom semestru onlaj za studente Ekonomskog i Poljoprivrednog fakulteta

Beograd, 10.10.2017. - Zahvaljujući uspešnoj saradnji Centra za razvoj karijere Univerzteta u Beogradu i Centra za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta, i ovog semestra studenti završne godine osnovnih i master studija Ekonomskog fakulteta će biti u prilici da pohađaju kurs "Veštine upravljanja karijerom".

Kurs će se realizovati u onlajn formi na Moodle platformi. Sastoji se od 8 tematskih celina kroz koje će studenti pronaći odgovore na pitanja kao što su:

Šta su veštine upravljanja karijerom i zašto su one važne? Koji su moji kvaliteti? Zaštо se planira karijera? Kako se postavljaju ciljevi? Koje su strategije aktivnog traženja posla?  Kako se donose karijerne odluke?  Kako se predstavlja poslodavcu?…

Kurs je namenjen studentima završne godina osnovnih i master studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Kurs se realizuje od 2015. godine kao „živi“ kurs na fakultetima, a od ove godine i kao onlajn kurs na Moodle platformi.

Početak kursa je 6. novembra, a prijavljivanje je otvoreno do 3. novembra. Više informacija i prijavni formular studenti mogu da nađu OVDE.

 

Otvoreno prijavljivanje za onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom za studente Poljoprivrednog fakulteta!

I ovog semestra studenti završne godine osnovnih i master studija Poljoprivrednog fakulteta će biti u prilici da pohađaju kurs Veštine upravljanja karijerom.

Kurs će se realizovati u onlajn formi na Moodle platformi. Sastoji se od 8 tematskih celina kroz koje će studenti pronaći odgovore na pitanja kao što su:

Šta su veštine upravljanja karijerom i zašto su one važne? Koji su moji kvaliteti? Zašto se planira karijera? Kako se postavljaju ciljevi? Koje su strategije aktivnog traženja posla?  Kako se donose karijerne odluke?  Kako se predstavlja poslodavcu?…

Kurs je namenjen studentima završne godina osnovnih i master studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Kurs se realizuje od 2015. godine dva puta kao „živi“ kurs na fakultetima, a od ove godine i kao onlajn kurs na Moodle platformi.

Početak kursa je 6. novembra, a prijavljivanje je otvoreno do početka kursa. 

 


“Kurs je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Bolje sam upućena u tržište rada, kao i u sopstvene veštine. Spremnija sam i sigurnija u sebe. Svi predavači su bili sjajni i delovali su motivišuće.“

„Ovaj kurs mi je mnogo pomogao da razbijem neke strahove, barijere od samog nalaženja posla, razgovora, pisanja CV-ja i motivacionog pisma.“

„Bilo je zanimljivo, edukativno, otvorilo je nova pitanja za diskusiju.“

„Naučila sam kako da postavljam ciljeve, svakome bih preporučila ovaj kurs“

„Očekivala sa da ću na ovom kursu steći bolje shatanje i upoznavanje sa konceptom građenja karijere, potrebnim veštinama i njihovom unapređivanju. Mogu da kažem da su mi se očekivanja u potpunosti ispunila!