Ponovo u ovom semestru realizujemo onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom za studente Tehničkog fakulteta u Boru

 

Beograd, Bor, 17.10.2017. - Zahvaljujući uspešnoj saradnji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu i Tehničkog fakulteta u Boru studenti ovog fakulteta imaće priliku da tokom aktuelnog semestra pohađaju onlajn kurs Veštine upravljanja karijerom.

Kurs je namenjen studentima završnih godina osnovnih i master studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Sastoji se iz interaktivnih lekcija, materijala za čitanje, vežbi i zadataka i traje pet nedelja. Sav sadržaj i aktivnosti biće polaznicima dostupni elektronski i oni će moći će da mu pristupaju i rade vežbe u vreme i sa mesta koje im je najzgodnije.

Tokom kursa će studenti dobiti odgovore na pitanja: Šta su veštine upravljanja karijerom? Koji su moji kvaliteti? Zaštо i kako se planira karijera? Koje su strategije aktivnog traženja posla?  Kako se donose karijerne odluke?  Kako se predstavlja poslodavcu?…

Pozivaju se studenti da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara  koji treba dostaviti elektronski na m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs

(Preuzmite formular na: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/strane/upload/PRIJAVNI-FORMULAR-VUK-BOR.docx)

Prijavljivanje za učešće trajaće od danas do 6.novembra 2017.

Kurs će se realizovati na Moodle platformi u okviru eLearning sistema Univerziteta u Beogradu u periodu od 9.novembra 2017. do kraja januara 2018. godine.

Drugi ciklus planiran je za realizaciju u sledećem semestru i prijavljivanje će biti otvoreno u februaru 2018.godine.