Počela je realizacija programa "Priprema...Pozor...STAV"

Beograd, 29.maj 2018. - Danas je otpočela realizacija programa koji i ove godine za studente realizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom HRD ProConsulating pod nazivom "Priprema, pozor, STAV!". Program se sastoji od motivacionog seminara za lični razvoj i onlajn segmenta za razvoj poslovnih veština koji treba da pomogne studentima u sticanju dodatnih znanja i uvida za lakši ulazak na tržište rada. 

 
Tokom serije interaktivnih predavanja studenti su dobili značajne informacije o veštinama, odlikama, navikama i stavovima uspešnih ljudi. Između ostalog, studenti i diplomirani studenti sa različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu tokom dva dana razmenili su razmišljanja o tome šta žele u životu, zapitali su se koliko puta su u stanju da pokušaju ponovo kad naiđu na prepreke na putu, šta znači uspeh u životu... Predavanja je održao  mr Zvonko Popović, direktor HRD PRO CONSULTING, trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, Life Coach.
 
Od početka juna do kraja avgusta šesdeset prijavljenih studenata biće omogućen pristup treninzima za razvoj veština komunikacije, upravljanja vremenom, timskog rada i dobre prezentacije na eLearning platformi Računarskog centra Univerziteta. 
 

Više o programu na sajtu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/900