VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM NA FARMACEUTSKOM FAKULTETU

Pozivaju se studenti Farmaceutskog fakulteta da se prijave za pohađanje kursa „Veštine upravljanja karijerom“

Kurs je namenjen je studentima 5.  (aktivne i pseudo) godine studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Kurs se sastoji od tematskih celina u kojima će studenti dobiti odgovore na pitanja:

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi?  Kako i gde mogu da tražim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?                                

          

Kurs se realizuje na Moodle platformi i traje 8 nedelja, a za studente koji budu ispunili sve obaveze tokom onlajn kursa, biće organizovano nekoliko susreta „uživo“ koji uključuju i završni događaj umrežavanja sa predstavnicima farmaceutskih organizacija. 

Početak kursa je planiran za prvu nedelju marta. Svi studenti koji ispunjavaju uslove, automatski će biti upisani na kurs.

Prijave se šalju na office@razvojkarijere.bg.ac.rs do 4. marta 2018.

Kurs se realizuje treću godinu za redom u saradnji  Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu i Farmaceutskog fakulteta. Do sada je kurs uspešno završilo preko 80 studenata koji su dobili sertifikate o pohađanju kursa, kao i dodatne ESPB bodove i upis u dodatak diplomi.

 

 

Utisci polaznika kursa:

“Kurs je ispunio sva moja očekivanja. Smatram da je napravi način osmišljen, usmeren ka pravim temama koje će biti značajne nakon diplomiranja.”

“Sve u svemu kurs je ne samo ispunio, već prevazišao moja očekivanja. Ne samo da sam dobila odgovore na neka pitanja, već sam napredovala u svakom smislu. Sve pohvale i hvala na ovakvom iskustvu.”

“Tokom kursa bilo je dosta zanimljivih i motivišućih predavanja, približio nas je tržištu rada i uputio u sve što se od nas očekuje. Poslednji termin, susret sa poslodavcima je ostavio poseban utisak.”

“Dosta korisnih stvari sam naučila koje će mi značiti unarednom profesionalnom razvoju i budućoj karijere. Preporučila bih ga svojim mlađim kolegama.”

“Mnoštvo novih informacija, smernica, korisnih saveta. Sada imam jasniju sliku kako raditi na usavršavanju. Verujem da sam uspela bar u određenoj meri da pobedim tremu i strah od iskazivanja svog mišljenja.”

“Očekivanja koja sam imao od ovog kursa su ispunjena i prevaziđena – ne samo da sam stekao veštine koje sam želeo, već sam dobio samopouzdanje, komunikacione veštine unapredio, a sve uz zabavu i druženje.”